Post Detail

avantajele de a inchiria o masina - semnare contract de inchiriere auto

De ce să închiriezi o mașină – 5 avantaje care te vor convinge să o faci

Indiferent că vorbim despre un interes de afaceri sau pur și simplu de petrecerea timpului liber, închirierea unei mașini este o variantă ideală atunci când ai de făcut multe drumuri, iar mașina personală este indisponibilă. În multe țări, acesta este un obicei extrem de comun, însă în ultimii ani a început să fie o opțiune luată în calcul și de către tot mai mulți români, datorită avantajelor multiple pe care le oferă.

De ce să închiriezi o mașină?

Mai ales atunci când te afli într-un oraș nou sau ai multe deplasări de făcut, iar timpul este un element important, închirierea unei mașini este soluția care îți oferă confort și libertate de mișcare, dar vine la pachet și cu multe alte beneficii. Noi trecem în revistă 5 dintre cele mai relevante.

  1. Te poți deplasa oriunde și oricând

Timpul este o resursă importantă. În afaceri înseamnă bani, iar când vorbim despre vacanță, știm că fiecare zi e o nouă oportunitate de a explora cât mai multe locuri noi și de a trăi experiențe inedite. Atunci când depinzi de transportul în comun, poți pierde ore prețioase, nu doar pentru că te deplasezi mai încet, însă și pentru că trebuie să respecți programul acestora. În schimb, atunci când circuli cu mașina, îți faci singur programul.

  1. Nu plătești costuri de întreținere

Compania care închiriază mașina este responsabilă cu întreținerea ei, așa că, spre deosebire de deplasarea cu mașina proprie, vei fi scutit de o mulțime de cheltuieli care pot apărea pe parcurs. Mașinile de la Elite Rent a Car sunt verificate periodic și au achitate toate taxele și impozitele auto. Un pont important care te va scuti de numeroase probleme atunci când închiriezi o mașină este să verifici dacă aceasta are toate asigurările. Taxa de închiriere pentru mașinile noastre are inclusă asigurarea RCA, asigurarea CASCO şi rovignetă.

  1. Economisești bani

Dacă ar fi să cumulezi toate costurile pe care le implică transportul în comun sau taxi-ul, închirierea unei mașini este în cele mai multe cazuri mai ieftină, mai ales atunci când vorbim despre perioade de mai multe zile. În funcţie de preferinţe, buget şi necesităţi, la Elite Rent a Car poţi să închiriezi maşina pentru o perioadă de 6 până la 57 de luni.

  1. Economisești timp

Mașina închiriată este mereu gata de drum: are reviziile făcute la timp, plinul făcut, prin urmare nu vei mai pierde timp pentru a pune toate aspectele la punct. După ce faci rezervarea, mașina devine disponibilă imediat, iar tu ești gata de plecare.

  1. Ai flexibilitatea de a alege ce mașină vrei

Spre deosebire de achiziționarea unei mașini, caz în care bugetul este de cele mai multe ori principalul factor de decizie, atunci când închiriezi o mașină, poți conduce ce model îți dorești. Este cea mai bună modalitate de a conduce și testa mașina visurilor tale, dar totodată te poți bucura și de a avantajul de a alege în funcție de nevoile de moment. Poți opta pentru o mașină mai mică, cu un consum redus, dacă ai de făcut multe deplasări în oraș sau pentru o mașină mai mare și mai confortabilă pentru călătorii lungi în zone cu teren accidentat.

La Elite Rent a Car Cluj ai la dispoziție o gamă variată de maşini pentru toate nevoile de călătorie, astfel încât să îţi fie uşor să alegi. În funcție de nevoi, poți opta pentru numeroase modele de mașini, dar și pentru perioade de timp mai lungi, de până la 57 de luni. Pentru a face o rezervare, e suficient să urmezi câțiva pași: alegi mașina din lista de pe site, completezi formularul online, iar apoi colegii noștri te vor contacta pentru a-ți preda mașina. Simplu, rapid, cu costuri mici și multă libertate de mișcare!

You may also like

Leave a reply