Reviews

Seriozitate,punctualitate si respect fata de clienti.Masinile sunt curate si impecabile.Foarte multumit de serviciile oferite!

Verdes Adrian

Seriozitatea, încrederea și punctualitatea sunt punctele principale al acestei firme . De asemenea masinile sunt bine întreținute , curate și merită nota maxima. Proprietarii sunt de nota 10+ și sunt foarte de încredere.

Pal Cristian

Sunteti cei mai buni, am avut partea de cea mai buna servire si comfort Sunteti primi care stiti sa respectati clienti ca in strainatate. Va recomand la toti

Nicu

MașinI foarte intretinute,punctualitate și foarte mult bun simt din partea proprietarului afacerii. Mașinile sunt ca și noi și foarte interesant ca exista destule mașini automate în parc. Recomand cu drag !!!

Luca Bogdan

Am fost foarte multumita, Totul a functionat ca la carte! Masina a fost perfecta si iei sunt foarte Seriosi!

Niki Reiterer

Recomand! Profesionalism și servicii ireproșabile!

Marius

Am fost foarte multumit! Totul a decurs fără probleme. Recomand!

Sebastian

Masini foarte bine intretinute, serviciul foarte bun si foarte fiabil, personal extrem de amabil. Am ramas foarte multumit de experianta. Recomand, cel putin eu o sa mai repet!!

Alex Comanescu

O firma cu oameni tineri, seriosi, punctuali si amabili. Masini bune si curate iar soferii profesionisti! Multumim !

Antoneta Filcenco

Profesionisti desavarsiti, conditii ireprosabile, punctualitate, orientare catre nevoile clientului, servicii fara cusur. Recomand 100%! (Mihai Gabriel, europontis.com)

Mihai Gabriel / europontis.com

Seriozitate flexibilitate si corectitudine fata de clienti Cu stima

Takacs

Va iubesc!

Tudor Stefan

Foarte multumit de servicii! O firma serioasa care respecta clientii. Masini foarte curate si intretinute. Recomand cu incredere aceasta firma!

Alex Veres

Am fost multumit de serviciile lor la un pret decent si recomand tuturor.

0745.093.903