Post Detail

Închirierea unei mașini pe termen lung – ce avantaje are?

Închirierea unei mașini pe termen lung este similară cu o închiriere pe termen scurt, doar că se face pe o durată mai lungă de timp. Dacă ai apelat deja la o firmă de rent a car fie pentru o vacanță lungă sau o escapadă de weekend, știi deja ce implică și care sunt condițiile. Dar mai ales, știi care sunt avantajele: de la faptul că salvezi timp, costuri de întreținere și până la flexibilitatea de a alege ce mașină vrei, închirerea unei mașini îți aduce numeroase beneficii, mai ales dacă optezi pentru una pe termen lung.

Cumpărarea unei mașini vs. închirierea pe termen lung

Închirierea anuală sau lunară a unei mașini este pentru cei care nu simt nevoia să aibă o mașină în proprietate. Tendința de a nu mai urmări cu tot dinadinsul să fii proprietar este una populară de multă vreme în țările occidentale, dar care câștigă tot mai mult teren și la noi în țară. Mai mult, dacă te numeri printre oamenii cărora le plac diversitatea și schimbarea, inclusiv atunci când vine vorba de mașinile pe care le conduci, serviciul de închiriere pe termen lung poate fi soluția și pentru tine. În plus, per total înseamnă și costuri mai mici, deoarece cheltuielile cu achiziționarea unei mașini noi și cu întreținerea sunt adesea mult mai mari decât chiria lunară. Cumpărarea unei mașini înseamnă blocarea banilor pentru o perioadă de timp și chiar dacă decizi să o revinzi, suma nu va fi niciodată 100% recuperată.

Avantajele închirierii pe termen lung

Există atât de multe avantaje ale închirierii unei mașini pe termen lung, încât am pregătit o listă.

  1. Prețul. În multe cazuri, închirierea unei mașini pe termen lung este mai ieftină decât închirierea pentru câteva zile sau decât a deține propria mașină. La Elite Rent a Car Cluj poţi să închiriezi maşina pentru o perioadă de 6 până la 57 de luni. Trebuie doar să te decizi ce mașină alegi în funcţie de preferinţe, buget şi necesităţi.
  2. Costurile cu întreținerea mașinii. Maşinile aflate în flota noastră auto sunt verificate periodic, au achitate toate taxele şi impozitele auto, sunt supuse la revizii anuale şi sunt gata de drum, cu plinul făcut, în orice moment. Taxa de închiriere are inclusă asigurarea RCA, asigurarea CASCO şi rovigneta, iar tu economisești astfel banii pe care i-ai achita pentru toate aceste servicii.
  3. Diversitate. Dacă îți place experiența de a conduce diferite mașini, atunci aceasta este cea mai bună și mai ieftină variantă. Închirierea face ca posibilitatea de a avea întotdeauna o mașină nouă să devină o realitate, lucru dificil de realizat dacă ar trebui să cumperi aceste mașini. Elite Rent a Car Cluj este un serviciu menit să ridice standardele experiențelor de închiriere auto, de aceea modernizăm constant parcul auto, aducând la dispoziția ta modele premium. Pentru că ne dorim să te bucuri de o experiență unică, orice mașină ai alege din portofoliul nostru, îți asigurăm o apariție memorabilă.
  4. Flexibilitate. Atunci când închiriezi mașina pe termen lung, o poți returna când dorești, dacă planurile tale se schimbă. Dacă, din contră, ai nevoie de mașină pentru mai mult timp, nici acest lucru nu este o problemă: închirierea poate fi prelungită atâta timp cât este necesar.

Cum închiriezi o mașină pe termen lung?

Serviciile Elite Rent a Car presupun soluţii flexibile gândite pentru fiecare client în parte, adică inclusiv posibilitatea închirierii unei mașini pe termen lung. Toate mașinile noastre sunt 100% sigure, testate și îngrijite cu atenție doar în service-uri autorizate, înainte de fiecare închiriere.

În funcție de preferințe, poți opta pentru modelul dorit, iar pentru a face o rezervare, e suficient să urmezi câțiva pași: alegi mașina din lista de pe site, completezi formularul online, iar apoi colegii noștri te vor contacta pentru a-ți preda mașina. Simplu, rapid, cu costuri mici și multă libertate de mișcare!

You may also like

Leave a reply