Mercedes Benz C Cabrio

  • Automată
  • Benzina
  • 2020
100  / Zi
100 
DURATA (ZILE)Preț/Zi
1 - 3120 
4 - 8115 
9 - 17110 
18 - 30105 
31+100 
Garanție800 
Data de începutData de sfârșitPreț/ZiDiscount

Formular de închiriere

Pentru afișarea prețului vă rugăm selectați perioada de închiriere
SCAUN COPIL
/ Zi(le)
ÎNĂLȚĂTOR SCAUN COPIL
/ Zi(le)
GPS
/ Zi(le)
LANȚURI DE ZĂPADĂ
/ Zi(le)

Conduceți în lux, oriunde vă poartă drumul, cu o mașină de închiriat Mercedes-Benz C Class Cabrio de la Elite rent a car. Brand-ul auto german este renumit pentru crearea de vehicule de înaltă calitate și stil. Indiferent de modelul ales, vă puteți bucură de o plimbare lină, în deplin confort.

Mercedes Clasa C Cabriolet este o mașină decapotabilă de lux, cu un design elegant și sportiv. Dispune de un acoperiș din țesătură rabatabil electric, care poate fi acționat la viteze de până la 31 mph, permițând o tranziție fără probleme de la conducerea în aer liber la un coupe sigur, etanș la intemperii. Interiorul este spatios si rafinat, cu materiale premium si tehnologie avansata.

Mercedes C-Class Cabriolet este o mașină de lux cu patru locuri și acoperiș retractabil, perfectă pentru inchirieri auto în vacanțele de vară. Aceasta dispune de un design sofisticat și sportiv, cu o grila mare a radiatorului și faruri LED. Cabrioletul conferă senzația rafinată a unui sedan, cu senzația plăcută a deschiderii plafonului, odată ce aproape întregul acoperiș se pliază elegant sub plafonul din spate. Interiorul este ornamentat cu materiale de cea mai înaltă calitate și este prevăzut cu un display digital, funcție hands-free, sistem audio surround și multe altele. Mercedes C-Class Cabriolet este alimentat cu un motor puternic cu un consum redus de combustibil și oferă o plăcută experiență de condus, fără compromisuri privind performanța și confortul.

Fie că doriți să preluați mașina de la aeroport sau de la o altă adresă, Elite rent a car vă oferă o listă completă a agențiilor din România și a mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca, Oradea, Satu-Mare, Baia Mare, Târgu Mureș, Zalău, Bistrița, Negrești-Oaș.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mercedes Benz C Cabrio”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *