Despre noi

De 20 de ani susţinem drumul tău spre succes!

Serviciile Elite Rent a Car presupun soluţii flexibile gândite pentru fiecare client în parte, adică posibilităţi variate de închiriere maşini cu şofer sau pentru uz personal, închiriere maşini pe termen scurt sau pe termen lung, închiriere maşini pentru orice tip de eveniment. Ştim ce este cu adevarat important şi punem mare preţ pe timpul şi siguranţa ta!

Confort. Spaţiu. Siguranţă

Elite Rent a Car Cluj este un serviciu menit să ridice standardele experiențelor de închiriere auto. De aceea modernizăm constant parcul auto, aducând la dispoziția ta modele premium. Alege oricare din mașinile noastre pentru a completa detaliile unei imagini spectaculoase!

Profesionalism pentru profesionişti

Elite Rent a Car Cluj oferă servicii de închiriere auto la cele mai înalte standarde. Credem în puterea imaginii personale, de aceea te asigurăm că mașinile noastre sunt o completare a imaginii tale elegante și pline de stil.

Ne dorim să îți asigurăm o experiență luxoasă care să contribuie atât la imaginea ta personală, cât și la statutul tău. Orice mașină alegi din portofoliul nostru îți asigură o apariție stilată, care va fi memorabilă pentru cei cu care te vei întâlni.

În funcţie de nevoi şi scopul utilizării, maşina îţi poate fi cel mai bun prieten. În acest sens, suntem pregătiţi să facem totul pentru a face experienţa ta alături de noi utilă.

Pentru întâlniri de afaceri

Prima impresie contează şi Elite ştie asta cel mai bine! Îți oferim o experiență de condus caracterizată de lux și rafinament și mașini care te fac sa te simți puternic și împlinit. Ne luăm rolul în serios și tratăm clienții cu tactul și respectul pe care îl merită, fără nici o excepție. În funcţie de tipul întâlnirilor pe care trebuie să le onorezi, alege o maşină elegantă, care să îţi ofere un plus de prestanţă şi care să te reprezinte.

Pentru deplasări rapide în orice oraş

Maşina a devenit un lucru de care depindem, o reală necesitate în fiecare zi. Te afli într-o destinaţie de călătorie departe de casă sau planifici o deplasare pe distanţă mare dintr-un oraş în altul şi nu ai la dispoziţie maşina personală? La Elite găseşti mobilitatea şi confortul de care ai nevoie pentru deplasări urbane rapide. Poţi conduce orice maşină ţi se potriveşte, în orice oraş te afli, astfel încat să ajungi întotdeauna la timp şi în siguranţă!

Pentru vacanţele petrecute cu familia sau prietenii

Îţi place să călătoreşti şi să explorezi destinaţii noi alături de cei dragi? Pentru confortul şi siguranţa drumului pe care trebuie să îl parcurgi ai nevoie de o maşină bună şi spaţioasă. Elite îţi va asigura o vacanţă de care să te bucuri în adevăratul sens al cuvântului.

Pentru un drum liniştit şi fără griji îţi punem la dispoziţie şoferi cu experienţă

Dacă nu esti posesor de permis auto sau, pur şi simpu, nu vrei să conduci, ori trebuie să ajungi la un eveniment special, poţi opta pentru închirierea unei maşini cu şofer personal care să te însoţească spre orice destinaţie îţi propui. Alegerea o faci în funcţie de propriile gusturi!

Preţuri mici. Beneficii mari!

Toate masinile noastre sunt 100% sigure, testate și îngrijite cu atenție doar în service-uri autorizate, înainte de fiecare închiriere. Ele te așteaptă cu plinul făcut, asigurare RCA, CASCO, rovignetă.

Alegerea puterii și eleganței e acum în mâinile tale! Închirierea unei mașini Elite Rent a Car Cluj este la doar un telefon distanță. În plus, oferim și cel mai avantajos preț de pe piață raportat la calitatea flotei auto.

Cu o companie de încredere care să te susţină, ai puterea să reuşeşti pe drumul tău!

Alege inteligent şi porneşte la drum cu Elite Rent a Car!

0745.093.903