Mercedes Benz C Coupe

  • Automată
  • Motorină
  • 2020
65  / Zi
65 
DURATA (ZILE)Preț/Zi
1 - 375 
4 - 873 
9 - 1770 
18 - 3067 
31+65 
Garanție700 

Formular de închiriere

Pentru afișarea prețului vă rugăm selectați perioada de închiriere
SCAUN COPIL
/ Zi(le)
ÎNĂLȚĂTOR SCAUN COPIL
/ Zi(le)
GPS
/ Zi(le)
LANȚURI DE ZĂPADĂ
/ Zi(le)

Succesul închirierii unei mașini depinde de capacitatea acesteia de a satisface gusturile și așteptările clienților, iar Mercedes C Class Coupe este o mașină care îndeplinește ambele cerințe. Această mașină de lux cu două uși are un exterior elegant, cu linii fluide și un aspect sportiv, care atrage privirile oriunde se duce. Cu un motor performant, transmisie automată și tracțiune integrală, Mercedes C Class Coupe face plăcere să o conduci pe drumuri de munte sau autostradă.

Dotările interioare nu se lasă mai prejos: scaunele sport din piele oferă un confort maxim, în timp ce sistemul audio de înaltă calitate și sistemul de navigație contribuie la o experiență de conducere excelentă. Sistemul de asistență la conducere oferă o siguranță sporită prin frânarea automată de urgență și alte funcții utile. Închirierea unei Mercedes C Class Coupe este un privilegiu pentru cei care doresc să experimenteze luxul și performanța la volanul unei mașini de înaltă clasă. Această mașină este perfectă pentru clienții care își doresc un stil de viață elegant și sofisticat.

Acum puteți sa închiriați aceasta mașină de la firma noastră Elite rent a car.

Fie că doriți să preluați mașina de la aeroport sau de la o altă adresă, Elite rent a car vă oferă o listă completă a agențiilor din România și a mașinilor de închiriat în Cluj-Napoca, Oradea, Satu-Mare, Baia Mare, Târgu Mureș, Zalău, Bistrița, Negrești-Oaș.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mercedes Benz C Coupe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *