Politica de anulare

Politica de anulare

O rezervare plătită în avans, prin transfer bancar sau cu un card (VISA, MASTERCARD) pe acest website, se poate anula în următoarele condiții:

a) Dacă data și ora de ridicare a mașinii este mai mare de 30 de zile  față de data anulării, se va rambursa în contul clientului  sumă plătită în avans-costul primelor 2 zile de închiriere  (in maxim 5-7 zile lucratoare), MINUS 20 de euro. Cei 20 de euro reprezintă comisioanele bancare + costurile logistice de închiriere.

b) Dacă data și ora de ridicare a mașinii este mai mică de 30 de zile  față de data anulării, suma plătită în avans NU se returnează. Clientul va primi un credit voucher pentru 2/3 din sumă pe care îl va putea folosi la o viitoare rezervare.

*Dacă CLIENTUL dorește să își anuleze rezervarea și dorește să își păstreze suma plătită în avans pentru o rezervare ulterioară, acest lucru se poate face prin emiterea unui credit voucher.

Toate anulările rezervărilor plătite în avans prin transfer bancar se vor anunța în scris la adresa de e-mail inchirieri@eliterentacar.ro .