Servicii

Servicii Elite Rent A Car

Elite Rent a Car vă oferă servicii de inchiriere auto la cele mai înalte standarde. Companie cu capital autohton, folosim doar mașini premium și punem preț pe satisfacția fiecărui client în parte.

Închirieri pe termen lung

Știm că există situații în care ai nevoie de o mașină pentru o perioadă mai mare de timp, dar nu suficient de mare pentru a achiziționa una. Elite Rent a Car vine în întâmpinarea ta cu o soluție flexibilă , cu costuri transparente și accesibile și fără angajamente pe termen lung: doar cel stabilit de tine.

Vezi detalii

Închirieri mașini pentru evenimente

Atunci când ai un eveniment important, merită să îi acorzi toată atenția ta, până la ultimul detaliu. Fie că este vorba de o zi specială în familie, fie că ai o întâlnire de afaceri sau un partener în vizită, îți punem la dispoziție o gamă variată de mașini premium cu care să faci o impresie de neuitat.

Vezi detalii

Închireri mașini clasa business cu șofer

Știm că timpul este o resursă prețioasă pe care încerci să o utilizezi pentru activități care aduc profit companiei tale. De aceea venim în întâmpinarea ta cu gama noastră de mașini premium și soferi experimentați care asigură că prezența ta la întâlnirile de afaceri va fi una profesinistă și, mai ales, mereu la timp.

Vezi detalii

Transfer între orașe

Trebuie să ajungi dintr-un oraș în altul, iar taxi-urile ți se par o bătaie de cap mult prea scumpă? Elite Rent a Car se ocupă de acest aspect prin flota variată de mașini care stă la dispoziția ta. Condițiile de transfer sunt de înaltă clasă, astfel ca tu să te poți concentra pe lucrurile cu adevărat importante pentru tine.

Vezi detalii

Cere o oferta

Nu ezita, foloseste formularul de mai jos pentru a cere o oferta

Vezi politica de confidentialitate

Imagine CAPTCHA