Închirieri pe termen lung

Tot mai multe firme dar şi persoane private aleg să închirieze o maşină în loc să cumpere. Închirierea unei maşini îţi permite să ai o maşină nouă de fiecare dată când standardele şi nevoile tale se schimbă, fără a avea grija cheltuielilor de întreţinere.

Găseşti maşina potrivită

Îţi punem la dispoziţie o gamă variată de maşini pentru toate nevoile de călătorie, astfel încât să îţi fie uşor să alegi! În funcţie de preferinţe, buget şi necesităţi, poţi să închiriezi maşina pentru o perioadă de 6 până la 57 de luni. Trebuie să urmezi doar câţiva paşi simpli: alegi din lista de maşini disponibilă pe site-ul nostru, completezi formularul de rezervare online, iar noi te contactăm şi stabilim împreună modalitatea de predare a maşinii.

Nu plăteşti mentenanţa maşinii

Maşinile aflate în flota noastră auto sunt verificate periodic, au achitate toate taxele şi impozitele auto, sunt supuse la revizii anuale şi sunt gata de drum, cu plinul făcut, în orice moment. Taxa de închiriere are inclusă asigurarea RCA, asigurarea CASCO şi rovignetă.

Pornim împreună la drum

Pentru confortul şi siguranţa ta, îţi oferim asistenţă rutieră non-stop! Astfel, dacă întâmpini vreo problemă cu maşina pe care o conduci, trebuie doar să ne contactezi şi specialiştii nostri îţi vor răspunde solicitărilor.

Plăteşti cum doreşti

Vom stabili împreună modalitatea de plata convenabilă pentru tine: integral la preluare, în rate egale sau un avans la preluare şi diferenţa la finalul perioadei de închiriere.

Formular de contact

Vezi politica de confidentialitate

CAPTCHA image